Personvern

Hvem vi er
Vår nettstedsadresse er: https://deluxefilm.no

Informasjonskapsler
Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og blir slettet når du lukker nettleseren din.

Når du logger inn, vil vi også sette opp flere informasjonskapsler for å lagre innloggingsinformasjonen og valgene på skjermen. Innloggingsinformasjonen varer i to dager, og skjermalternativer varer i et år. Hvis du velger “Husk meg”, vil innloggingen din vare i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, blir innloggingsinformasjonen fjernet.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, blir en ekstra informasjonskapsel lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og angir kun post-IDen til artikkelen du nettopp har redigert. Den utløper etter én dag.

Innhenting og lagring av informasjon
Når du besøker nettstedet, blir du bedt om samtykke til bruk av informasjonskapsler (også kalt cookies) ved å klikke på «Ok» i seksjonen for informasjonskapsler nederst på nettstedet. Når du gjør det, gir du oss ditt samtykke til å samle inn, bruke og overføre opplysningene dine i samsvar med denne erklæringen.

For å trekke tilbake samtykket, eller hvis du vil bli varslet hver gang en informasjonskapsel skal brukes, kan du bruke innstillingene i nettleseren din slik at vi ikke kan lagre informasjonskapsler på datamaskinen din. Du finner informasjon om dette under «Hvordan fjerner man informasjonskapsler?» i avsnittet under. Hvis du velger å ikke gi ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler, kan det hende at ikke alle deler av nettstedet fungerer optimalt. Det kan også hende at du opplever at deler av nettstedet ikke fungerer i det hele tatt.

Hva er informasjonskapsler?
Informasjonskapsler er små tekstfiler som kan brukes av nettsider for å gi deg som bruker en personlig tilpasset og mer effektiv opplevelse av nettsiden. På Deluxefilm.no bruker vi to typer informasjonskapsler. Under kan du lese om hver kategori av informasjonskapsler og hva vi bruker dem til.

Kategori Type Informasjon
1 Nødvendige
informasjonskapsler
Nødvendige informasjonskapsler er lokale filer som trengs for at nettsiden skal fungere korrekt. Uten disse fungerer ikke grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og innlogging til en eventuell brukerkonto.
2 Tredjeparts
informasjonskapsler
All denne informasjonen som blir lagret er anonymisert. Her kan det lagres informasjon som feilmeldinger eller hvordan siden blir brukt. Her lagres også informasjon til analyseverktøy som Google Analytics eller ved markedsføring via pixel code på siden.

Hvordan fjerner man informasjonskapsler?
Dersom du ikke lenger ønsker å bruke informasjonskapsler kan du skru av dette i innstillingene i nettleseren din. Du kan også stille inn nettleseren slik at den spør hver gang nettsiden vår forsøker å legge igjen en informasjonskapsel på maskinen din. Gjennom nettleseren kan du også slette tidligere lagrede informasjonskapsler. Hvordan du fjerner informasjonskapsler er avhengig av hvilken nettleser du bruker og mer informasjon finner du her:

Legg merke til at innstillingene kun berører informasjonskapsler i nettleseren du gjør disse innstillingene for, og du kan være nødt til å oppdatere preferansene dine på flere steder dersom du bruker ulike nettlesere. Vær oppmerksom på at dersom du velger å ikke tillate bruk av informasjonskapsler vil funksjonaliteten ved enkelte deler av nettsiden være begrenset. Du kan for eksempel ikke gjennomføre et kjøp.

Hvor lenge beholder vi dataene dine
For brukere som registrerer seg på denne nettsiden, lagrer vi den personlige informasjonen de angir i brukerprofilen ved registrering. Alle brukere kan se, redigere eller slette deres personlige opplysninger når som helst (med unntak av å endre brukernavnet sitt). Nettstedadministratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvilke rettigheter du har over dataene dine
Hvis du har en registrert bruker på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Webanalyse – Google Analytics
Deluxefilm.no benytter Google Analytics for å lagre anonymisert besøksstatistikk. Vi har ikke mulighet til å knytte disse dataene opp mot deg som person, og det er kun vi som har tilgang til denne besøksstatistikken. Eksempler på data som lagres i besøksstatistikken er:

  • Operativsystem- og nettleserstatistikk
  • Hvilken nettadresse du eventuelt ble videresendt til Deluxefilm.no fra
  • Hvilke sider hos Deluxefilm.no du klikker deg inn på

Innebygd innhold fra andre nettsteder
Artikler på dette nettstedet kan inkludere innebygd innhold (for eksempel videoer, bilder, artikler, osv.). Innebygget innhold fra andre nettsteder oppfører seg på samme måte som om den besøkende har besøkt den andre nettsiden.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ytterligere sporing fra tredjeparter og overvåke din interaksjon med det innebygde innholdet, inkludert å spore din interaksjon med det innebygde innholdet, hvis du har en konto og er logget inn på den aktuelle nettsiden.

Kontakt og kundestøtte
Vi lagrer også opplysninger når du kontakter oss, for eksempel ved å sende oss en e-post, ved å ta kontakt gjennom funksjoner på vår nettside eller via sosiale medier. Dette gjør vi for å kunne svare på din henvendelse.

For å få innsyn i eventuelle opplysninger vi har om deg, må du kontakte administrator på e-post admin@deluxefilm.no

Abonnement av nyhetsbrev
Når du abonnerer på nyhetsbrev vil vi lagre din e-post adresse og navn for å kunne levere deg nyhetsbrevet. Opplysningene lagres i våre databaser for å levere deg den bestilte tjenesten. Dataene behandles kun til distribusjon av nyhetsbrev, og du kan når som helst melde deg av tjenesten.

For å få innsyn i eventuelle opplysninger vi har om deg, må du kontakte administrator på e-post admin@deluxefilm.no

Ansvarlig for nettsiden
Deluxefilm AS
Org nr: 913 406 052
Tlf: 911 40 530
Wedel Jarlsbergs Vei 36, 1358 Jar

admin@deluxefilm.no